Vi tilbyr det meste av behandlinger når det gjelder hår.

KLIPP

En hårklipp er et bilde på identitet. Derfor er det viktig at den tilpasses akkurat deg, ditt hår, din hodeform og ditt ansikt. Våre frisører er til enhver tid oppdatert på de siste trender innen klippeteknikker og stil. Slik at du kan få din egen utgave av frisyren du ønsker deg. Vi klipper gjerne hele familien, herreklipp, dameklipp og barneklipp. Hos oss er alle velkomne!

FARGE

Vi er stolte av å bruke den hårfargen som ble kåret Best i Test 2016! Fargen heter Hcolor og er ammoniakkfri, testen ble utført av Green Beauty Team. Denne fargen er miljøvennlig og mild. Dette er meget viktig for våre kunder og ikke minst frisører. Samtidig som vi vet at kunden får en fantastisk farge som er utrolig jevn og blank. Våre frisører er til enhver tid kurset innen de siste trendene i fargedesign. Om det gjelder Foliestriper, Klassisk farge eller Balayage, er du alltid i de beste hender.

STYLING

Vi bidrar gjerne med en styling dersom du skal på et arrangement eller en annen anledning. I dag er det mer vanlig en mange tror å få en raskt styling før jobbmøter, bursdager, middager eller annet. Det vi kan nevne er gjerne store flotte krøller, eller en straightening behandling. I November og Desember har vi også julebordstyling, der du kan komme innom på vei til julebordet å få litt hjelp med håret. Alt dette finner du under styling på prislisten.

BRUD

Vi har noen av Norges beste frisører innen brudefrisering, noe vi er svært stolte av. En brud skal være like flott på håret når hun svinger seg i bryllupsvalsen, som hun var når hun forlot en av våre salonger. Dette er vårt mål.

KURER

En kurbehandling skal være en god opplevelse for både kropp og sjel.
Når du tar en hår-kur i en av salongene, får du automatisk med en fortryllende hodebunnsmassasje, såfremt det ikke er hodebunnsproblemer som ikke tillater massasje.
Vi tilbyr alt fra en ”hurtig-kur” som ikke tar lang tid, men som styrker håret der og da, til kurer som er mer langtidsvirkende og dyptgående.
Hodebunnsmassasje er også en behandling du kan bestille uten kur, dette er virkelig noe vi anbefaler i en stresset hverdag.
Prøv det neste gang du er i en av salongene, dette er en behandling du aldri vil angre på.

MAKEUP

Vi er så heldige at vi har en Norgesmester i Make-up som jobber i en av våre salonger.
Alle våre salonger har en eller flere frisører som også har utdannelse innen Make-up. Så hos oss kan du få alt fra en full Make-up når du skal i selskaper, til små råd for hva som passer deg av farger og nyanser.

HAIREXTENSION

De fleste av våre salonger tilbyr Hairextension. På punktextension bruker vi hår fra SoCap eller Great Lengths, mens på tapeextension bruker vi hår fra Hairtalk. Punktextension festes i håret med keratin, og kan IKKE brukes igjen. Hairtalk festes med tape og kan taes ut og festes på nytt flere ganger. Du trenger ikke lengre å spare håret i 5 år for å få langt hår, det kan vi hjelpe deg med på et par timer.