Kjøp gavekort

Enkelt å gi - hyggelig å få

Nå kan du raskt og enkelt både kjøpe og sende et gavekort på vår hjemmeside, eller i Fixit-appen. Gavekortet vil bli levert med en SMS til mottakeren sin mobiltelefon, og åpnes på en webside. Da kan man velge å enten åpne gavekortet direkte på web, eller så kan man se det i Fixit-appen.

Du kan gjøre gavekortet ekstra personlig ved å ta et bilde, eller spille inn en videohilsen. I tillegg kan du skrive en hyggelig melding til mottakeren og legge ved.

Hvorfor kjøpe gavekort?

Vi synes gavekort har fått et ufortjent rykte for å være upersonlig. Ingenting er vel mer fint og personlig enn at giver vet at du ELSKER å dra på Studio Alf? Det gir også mottakeren stor fleksibilitet, ved at de selv får plukke ut den behandlingen og de produktene de liker aller, aller best.

Hva er «digitale gavekort»?

Gavekortene som selges på hjemmesiden og i Fixit-appen kaller vi «digitale gavekort», og det fungerer stort sett på samme måte som vanlige gavekort, bare at de er lettere å kjøpe og sende til en mottaker. Digitale gavekort kjøper du på nett eller i app, og gavekortet leveres med en SMS til mottakerens mobiltelefon. Du kan enten velge å sende gavekortet umiddelbart, eller du kan planlegge leveringen til en bestemt dato og klokkeslett. Gavekortet kan mottakeren åpne og se på en webside på mobilen, og det er også tilgjengelig i Fixit-appen for de som bruker den.

Hvordan leveres digitale gavekort?

Når du kjøper et digitalt gavekort på web eller i Fixit-appen, vil mottakeren få en SMS fra avsenderens mobilnummer med informasjon om at vedkommende har fått et gavekort som kan benyttes hos oss. I SMSen er det en lenke til en webside der mottakeren kan se gavekortet og en eventuell personlig hilsen fra avsender. Bruker mottakeren Fixit-appen kan man se gavekortet i appen.

Hvordan bruker mottakeren et digitalt gavekort?

Når man har fått et digitalt gavekort kan mottakeren bestille ønsket behandling hos oss. Når den er gjennomført og skal betales, skal mottakeren åpne det digitale gavekortet på mobilen, trykke på knappen «Bruk gavekort», og så scanner salongens ansatt strekkoden som vises og gavekortet kan benyttes til å betale hele eller deler av beløpet som skal betales.

Hvor kan digitale gavekort benyttes?

Digitale gavekort kan benyttes til kjøp av behandlinger og produkter i alle våre salonger. Bestill gjerne time med Fixit-appen eller via vår hjemmeside når gavekortet er mottatt og du har bestemt deg for hva du skal bruke det på.

Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Gyldighetstiden på de digitale gavekortene er angitt under «Detaljer» når man kjøper gavekort, og mottakeren vil se eksakt utløpsdato for sitt gavekort på forsiden av gavekortet, rett over «Bruk gavekort»-knappen. Utløpsdato er lik siste virkedag gavekortet kan benyttes til betaling i salongen.