Se alle stillinger

En kløpper på klipping? Vi trenger en frisør til Studio Alf Stavanger-teamet

Stavanger

Søknadsfrist:

Snarest

Søk på stillingen

En kløpper på klipping? Vi trenger en frisør til Studio Alf Stavanger-teamet ✂

Vi leter etter en kreativ sjel med fagbrev som vil bringe sitt eget unike preg til bordet. Vi elsker de som kan tenke utenfor boksen, men likevel vet hvordan man holder en saks riktig. Du vet at når kunden setter seg i stolen, så handler det om mer enn en hårklipp – vi gir kundene våre en opplevelse.

Studio Alf Stavanger ligger sentralt i det fantastiske Herbarium i Stavanger sentrum, tidligere Straen-senteret. Salongen har eksistert i over 30 år, og vi kan skilte med noen av byens beste og mest erfarne frisører.

Her er en liste med gode grunner til hvorfor vi håper du vil velge oss som dine nye kollegaer.


1. Ordna forhold og skikkelig lønn
At du trives i jobben din, er vår hovedprioritet. Hos oss får du ordna forhold, skikkelig lønn og mulighet for å utvikle deg.

Faglig leder i salongen vil ha hovedansvaret for deg når du kommer til oss. Se på det som en mentor om du vil. Vi vil høre hva du ønsker deg, hva du liker å jobbe med, og hvordan vi kan være en støtte på veien mot dine mål og drømmer.

Alle ansatte får også delta på coachingprogrammet "Best uten saks", som ble utviklet av Studio Alf-grunnleggeren Alf J. Fjeld. Det består av fire moduler, og tar blant annet for seg kunder, og deg som frisør og kollega.

Vi har selvfølgelig fastlønn, som følger tariffsatser. I tillegg har vi en solid provisjonsavtale på alle tjenester og alle produkter, fra første krone, også på drop-in salg. Vi har også egne goder for ansatte som omsetter for over en million.

I 2023 var gjennomsnittlig timelønn for en svenn i Studio Alf på over 300,-, Det betyr god lønn for den innsatsen du selv legger ned.

Dessuten kan vi skilte med at frisørene hos Studio Alf i snitt har 12,5 års ansiennitet. Det er vi veldig fornøyde med.


2. Sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Vi elsker å dele kunnskap med kollegaene våre, og tror på å spille hverandre gode. Intern kunnskapsoverføring er derfor viktig for oss. Hvis en kollega har vært på kurs, fører det ofte til en inspirasjonskveld sammen med kollegaer, for å lære bort det man har lært.

I tillegg samarbeider vi med solide leverandører, som gjør at vi kan by på et spennende utvalg av kursmuligheter hos disse. 

Hvis du vil spesialisere deg i noe, heier vi på det. Enten det er makeup, extensions, hårfarge, brudestyling, skinfade, eller kanskje noe helt annet?  

Hvis du vil delta i bildekonkurranser som Årets Frisør, BakStolen, eller andre konkurranser som NM for frisører, har du et team i ryggen som hjelper deg. Det er ingenting i veien for å gjøre mye av det i arbeidstiden – det styrer du helt selv, og så hjelper vi med fasiliteringen.

Vi tror at en frisør som får fortsette å utvikle seg, holder seg oppdatert på trender, og lærer seg nye ting, er en frisør som trives i jobben sin.

3. Fasiliteter
Salongene våre skal være top notch, det legger vi mye stolthet i. Derfor har vi har fått hjelp av fagfolk til å sørge for nok lys, og riktig lys i våre salonger. I tillegg til akustikkdemping for reduksjon av støy. Alle salongene våre er fullstendig oppgradert, og du får selvfølgelig dekket alt utstyret du trenger for å jobbe hos oss.

Dessuten har vi fønere med lav vekt, og lavt desibelnivå, og klippestoler som går ekstra langt ned, for frisører som trenger det. 

Alle ansatte får også tilbud om å delta i en avtale på behandlingsforsikring. Denne gir raskt hjelp, både når det gjelder psykisk helse, fysioterapi/kiropraktor eller lege og operasjoner. Vil du trene, har vi også en rabattavtale på Sats.

4. Sosialt

Vi elsker å gjøre sosiale ting sammen, og høydepunktet er nok den årlige firmasamlingen som alle får tilbud om å delta på. I tillegg arrangerer vi gjerne en quizaften, drar på bowling sammen, eller henter ny inspirasjon på kolleksjonsvisninger.


Hvem skal du jobbe med?

På Studio Alf jobber det 13 dyktige frisører, Bente, Grazyna, Lene, Marthe, Miriam, Natalie, Regine, Tonje, Stine Sophie, Sara, Vera, Vigdis og Tonje.

Vigdis begynte å jobbe i salongen i 1984, og har mange år som erfaren leder, men har nå gitt stafettpinnen videre til Tonje. Det aller nyeste tilskuddet på teamet er Sara som begynte i 2022 og etablerte seg på rekordtid med masse faste kunder.

Her kommer du inn i et arbeidsmiljø som er både trygt og godt, i et team som utfyller hverandre på best mulig vis.

Bente er faglig ansvarlig for lærlingene i salongen, mens alle ansatte bidrar med sine fagkunnskaper slik at du kommer til å få en god og tett oppfølgning.