Se alle stillinger

Frisør hos Studio Alf Hegdehaugsveien

En kløpper på klipping? Vi trenger flere frisører på teamet vårt ✂

Hos Studio Alf Hegdehaugsveien jobber det en spent gjeng, som ønsker seg en ny kollega som kan skape magi med saksen.

Vi leter etter en kreativ sjel med fagbrev som vil bringe sitt eget unike preg til bordet. Vi elsker de som kan tenke utenfor boksen, men likevel vet hvordan man holder en saks riktig. Du vet at når kunden setter seg i stolen, så handler det om mer enn en hårklipp – vi gir kundene våre en opplevelse.

Salongen ligger sentralt til i Oslo sentrum, midt mellom Slottsparken og Bogstadveien – som av mange omtales som den lille gaten med de store merkenavnene.

Her er en liste med gode grunner til hvorfor vi håper du vil velge oss som dine nye kollegaer:


1. Ordna forhold og skikkelig lønn
At du trives i jobben din, er vår hovedprioritet. Hos oss får du ordna forhold, skikkelig lønn og mulighet for å utvikle deg.

Faglig leder i salongen vil ha hovedansvaret for deg når du kommer til oss. Se på det som en mentor om du vil. Vi vil høre hva du ønsker deg, hva du liker å jobbe med, og hvordan vi kan være en støtte på veien mot dine mål og drømmer.

Alle ansatte får også delta på coachingprogrammet "Best uten saks", som ble utviklet av Studio Alf-grunnleggeren Alf J. Fjeld. Det består av fire moduler, og tar blant annet for seg kunder, og deg som frisør og kollega.

Vi har selvfølgelig fastlønn, som følger tariffsatser. I tillegg har vi en solid provisjonsavtale på alle tjenester og alle produkter, fra første krone, også på drop-in salg. Vi har også egne goder for ansatte som omsetter for over en million.

I 2023 var gjennomsnittlig timelønn for en svenn i Studio Alf på over 300,-, Det betyr god lønn for den innsatsen du selv legger ned.

Dessuten kan vi skilte med at frisørene hos Studio Alf i snitt har 12,5 års ansiennitet. Det er vi veldig fornøyde med.


2. Sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Vi elsker å dele kunnskap med kollegaene våre, og tror på å spille hverandre gode. Intern kunnskapsoverføring er derfor viktig for oss. Hvis en kollega har vært på kurs, fører det ofte til en inspirasjonskveld sammen med kollegaer, for å lære bort det man har lært.

I tillegg samarbeider vi med solide leverandører, som gjør at vi kan by på et spennende utvalg av kursmuligheter hos disse. 

Hvis du vil spesialisere deg i noe, heier vi på det. Enten det er makeup, extensions, hårfarge, brudestyling, skinfade, eller kanskje noe helt annet?  

Vil du delta i bildekonkurranser som Årets Frisør, BakStolen, eller andre konkurranser som NM for frisører, har du et team i ryggen som hjelper deg. Det er ingenting i veien for å gjøre mye av det i arbeidstiden – det styrer du helt selv, og så hjelper vi med fasiliteringen.

Vi tror at en frisør som får fortsette å utvikle seg, holder seg oppdatert på trender, og lærer seg nye ting, er en frisør som trives i jobben sin.

3. Fasiliteter
Salongene våre skal være top notch, det legger vi mye stolthet i. Derfor har vi har fått hjelp av fagfolk til å sørge for nok lys, og riktig lys i våre salonger. I tillegg til akustikkdemping for reduksjon av støy. Og så kan vi jo nevne at dagslyset i Hegdehaugsveien er helt fantastisk. Alle salongene våre er fullstendig oppgradert, og du får selvfølgelig dekket alt utstyret du trenger for å jobbe hos oss.

Dessuten har vi fønere med lav vekt, og lavt desibelnivå, og klippestoler som går ekstra langt ned, for frisører som trenger det. 

Alle ansatte får også tilbud om å delta i en avtale på behandlingsforsikring. Denne gir raskt hjelp, både når det gjelder psykisk helse, fysioterapi/kiropraktor eller lege og operasjoner. Vil du trene har vi også en rabattavtale på Sats.

4. Sosialt

Vi elsker å gjøre sosiale ting sammen, og høydepunktet er nok den årlige firmasamlingen som alle får tilbud om å delta på. I tillegg har vi internkurs på kryss og tvers av salongene, hytteturer, quizaften, bowling, kolleksjonsvisninger, ASICS Sentrumsløpet, KK-mila, middager, og flere av salongene har også julebord sammen. Hvem skal du jobbe med?


Carl Iver

Møt Carl Iver, daglig leder hos Studio Alf Hegdehaugsveien, og kreativ leder for Studio Alf Frisører. Med en karriere som startet i 1993 som lærling hos Studio Alf, har Carl Iver utviklet seg til å bli en ekspert på korte motefrisyrer og banebrytende fargedesign.

Som kreativ leder tar Carl Iver Studio Alf til nye høyder, både nasjonalt og internasjonalt, gjennom kurs og show. 💇‍♂️🎨

Kristoffer

Kristoffer startet frisørkarrieren sin hos oss i 2009, og er nå faglig leder i Hegdehaugsveien, og opplæringsansvarlig i Studio Alf-kjeden. 

Han er en talentfull brudestylist, sertifisert colorist og aktivt medlem av Svenneprøvdenemda. Med en kjærlighet for detaljer, gir han hver klipp en unik signatur. Kristoffer er hjertet av vårt faglige fellesskap! 💇‍♂️✨

Tina

Møt Tina, en av våre talentfulle frisører som trives i detaljenes verden. Tina har en unik sans for klipp, og hennes lidenskap for striping og farging av langt hår gir hvert prosjekt en ekstra dimensjon. Med presisjon i hårstyling tilpasset enhver anledning, møter Tina alltid kunder med et stort smil og en uovertruffen motivasjon. 💇‍♀️🌈

Heidi

Heidi sin frisørreise startet i 1998, og siden den gang har hun vært en sentral skikkelse i bransjen. Tidligere var hun medeier og daglig leder ved Studio Alf avdeling Vika. Heidi har satt sitt preg som kreativ leder og delt sin ekspertise gjennom kurs nasjonalt og internasjonalt.

Etter å ha etablert seg som frisør i Greenwich/NYC, har Heidi nå vendt tilbake til oss etter nesten 8 år i USA. Hennes spesialitet er "the perfect natural blond look". 💇‍♀️🌟

Eva

Møt Eva – vår sprudlende frisør med hele 22 års erfaring. Med ekspertise i permanenter, fargebehandlinger, dame- og herreklipp, er Eva den ultimate håreksperten. Hun mestrer korte tekniske klipper og takler tykt og/eller krøllete hår som ingen andre. 💇‍♀️💖

Anders

Anders er vår allsidige og alltid blide frisør, klar for å gi kunden oppmerksomheten de og håret deres fortjener. Med ferdigheter innen alle behandlinger for både dame og herre, er kunden i trygge hender hos Anders. 💇‍♂️😊

Ingrid

Ingrid jobber hos oss som frisørlærling, og tilbyr klipp og farge til redusert pris, veiledet av den erfarne gjengen med frisører nevnt over her. 💇‍♀️✨


Søk da vel!

Om du synes det er enklere å prate, enn å sende en søknad, kan du sende en melding til daglig leder Carl Iver på mob 92042474 og ta det derfra.