Trendy dameklipp hos Studio Alf?

Dato
14/8/2023
Skrevet av
Studio Alf Frisører
Kategorier

Den siste tiden har trenden “the hair theory” florert rundt på TikTok. Har du gått glipp av denne trenden, går den i korte trekk ut på hvordan styling av hår kan forandre ditt utseende. En ny sesong nærmer seg, og i den sammenheng kjenner mange på et behov for en forandring. Er du ute etter en rask forandring, er håret ditt et godt utgangspunkt. Men hvilken frisyre skal man velge?

Å finne riktig frisyre kan ofte være vanskelig og utfordrende. Ofte har man store forventninger når man skal gjøre en forandring, og noen ganger ender man ikke helt med det resultatet man ønsker. Tidligere motetrender kommer tilbake, og spesielt 90- og starten av 2000-tallet er i vinden. Det oppklipte håret er tilbake, og spesielt layers har vært svært populært det siste året. Curtain bangs er fremdeles trendy, og passer perfekt hvis du ønsker forandring uten for stor risiko. Sideskillen kommer også sakte, men sikkert snikende tilbake.

Hos Studio Alf lytter frisørene etter dine ønsker og behov, og hjelper deg med å finne en frisyre som passer til din personlighet. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor kvinnehår. Frisørene hos oss holder seg oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene, slik at du kan være sikker på at du får et profesjonelt resultat.

Link kopiert!
Bestill time

Relaterte blogginnlegg

No items found.