Herreklipp hos Studio Alf før sommeren?

Dato
27/6/2023
Skrevet av
Studio Alf Frisører
Kategorier

Sommeren er rett rundt hjørnet, og det er en ypperlig tid for en stiloppgradering.

Tidligere år har korte frisyrer vært i vinden, men i 2023 har vi sett at lengre hår trender blant menn. Den siste tiden har lange hårfrisyrer fra 80-og 90-tallet, kort hår med markant lugg og “hockey-sveisen” vært i motebildet. Spesielt blant den yngre generasjonen. Moter og trender innenfor herrefrisyrer endrer seg stadig. Hos Studio Alf er frisørene alltid oppdatert på de siste trendene og stilene, og hjelper deg med å skape den looken du ønsker. Vi har lang erfaring og kompetanse innenfor hårklipp og hårpleie, og kan garantere et profesjonelt resultat som passer til din ansiktsform, hårtype og stil.

Temperaturen på gradestokken stiger og å oppholde seg mer ute er en del av sommeren. Overeksponering for sol kan være med på å skade håret, noe som fører til slitte tupper og tørrhet. Regelmessige frisørbesøk vil være med på å fjerne skadet hår og stimulere sunn hårvekst. Nyfrisert hår vil være enklere å holde fresh gjennom dagen, og vil gjøre deg mer komfortabel i varmt vær.

Hos Studio Alf kan du være trygg på at du vil få en fantastisk opplevelse og et flott resultat. Ønsker du å sikre deg en time før sommeren, bestill i dag!

Link kopiert!
Bestill time

Relaterte blogginnlegg

No items found.