Få sunnere vinterhår

Dato
25/11/2022
Skrevet av
Studio Alf Frisører
Kategorier

Har håret ditt vært tørt og statisk i det siste? Vi har tips og råd for å redusere antall dårlige hårdager i vinter.

Skjerfet ditt tørker ut håret

Visste du at hovedårsaken til at håret ditt blir slitt om vinteren er klærne du bruker? Ull trekker til seg fuktighet, så når vi surrer ullskjerfet rundt halsen, blir håret dehydrert. I tillegg skades det av friksjonen det utsettet for når det gnisses mot ytterplaggene.

For å kompensere for dette, er det viktig å tilføre fukt til håret jevnlig. Et godt tips er å ha med seg en fuktighetsspray i veska, som du lett kan slukke tørsten til håret med gjennom dagen. Vår favoritt er YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER fra KEVIN MURPHY.

Vil du gi håret ditt det beste utgangspunktet for å takle vinteren? Ta en hårkur i en av våre salongen. Håret ditt trenger mye fukt gjennom vinteren. Book en hårkonsultasjon her.

Unngå hårsjokk

Får du sjokk når du kommer ut i kulden etter å ha kost deg inne i varmen? Det får faktisk håret ditt også. Store temperaturforandringer tørker ut håret og gjør det statisk. Ikke interessert i å ha hår som står ut til alle kanter? Da bør du bruke et oljebasert serum som holder håret på plass. Vi liker godt å bruke YOUNG.AGAIN TREATMENT OIL fra KEVIN MURPHY. Pump ut en liten mengde, og fordel i hele håret. Vips, så er håret pent på plass.

YOUNG.AGAIN TREATMENT OIL og UN.TANGLED er også veldig gode produkter å ha i håret, som en prep før man tørker det, da de motvirker statisk hår.

La stylingverktøyene ligge

Julebord, juletrefest og familiemiddager – i desember er det mye moro som skjer, og som vi gjerne vil pynte oss litt ekstra til. Likevel vil vi råde deg til å la hårføneren, rettetangen og krølltangen ligge gjennom vinteren. Varmeverktøy sliter på håret, og blir en ekstra belastning som hårstråene dine gjerne vil slippe.

Fortvil likevel ikke. Det finnes mange måter å bli festfin på, uten å ty til varmeverktøy. Eksperimenter med fletter og andre oppsetninger for et pyntet uttrykk som skiller seg ut fra hverdagshåret.

Om du ikke helt klarer å holde deg unna stylingverktøyene, så anbefaler vi hvert fall på det sterkeste å bruke varmebeskyttende produkter før du går i gang. HEATED.DEFENCE fra KEVIN MURPHY er et varmebeskyttende skum som kan brukes i håndkletørt eller tørt hår.

Skal du ut på festligheter i julen? Book tid i en av våre salonger for en festfin frisyre.

YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER en tørr-balsam som gir vektløs fuktighet uten å tynge håret.
YOUNG.AGAIN er en vektløst leave-in treatment olje som etterlater håret mykere og med masse glans
HEATED.DEFENSE er et varmebeskyttende produkt som skåner håret på best mulig måte opp til 232˚C

Enkle tips for å unngå tørt hår i vinter

  • Kom innom en av våre salonger for en hårkur spesielt tilpasset ditt hår.
  • Bytt til en sjampo og balsam som er tilpasset tørt hår. Kom innom en av våre salongen for å finne et produkt som passer perfekt til ditt hår.
  • Sov med flette. Da unngår du slitasje når håret gnisser mot puten. I tillegg får du fine krøller dagen etter – helt uten bruk av varmeverktøy.
  • La håret lufttørke i stedet for å bruke hårføner.

Link kopiert!
Bestill time

Relaterte blogginnlegg

No items found.