COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

Dato
Skrevet av
Studio Alf Frisører
Kategorier

For oss er det som går inn i fargetuben like viktig som resultatet den skaper.

Derfor liker vi at KEVIN.MURPHY har tatt noen veldig smarte valg når det gjelder ingredienser og teknologi. COLOR.ME er nemlig en ammoniakk-fri og PPD-fri fargeserie som ikke gjør noen kompromisser når det kommer til resultatet vi forventer av en profesjonell fargeserie. I tillegg er serien honningbasert og inneholder nøkkelingredienser som sheasmør og granateple, for å ivareta både hår og hodebunn gjennom hele fargeprosessen. COLOR.ME tester heller aldri på dyr, og fargeserien er PETA-godkjent.

Brukes av de beste frisørene i verden

For oss frisører gir COLOR.ME oss muligheten til å være kreative designere. Vi får brukt all vår faglige tyngde. samtidig som vi får muligheten til å utvikle oss som colourister. Blant annet gir KEVIN.MURPHY teknologien direkte til oss, slik at vi selv kan blande oss fram til alt vi ønsker. I stedet for å ha en stor fargeserie med mange tuber, er COLOR.ME en kompakt serie med uendelige muligheter. Vi kan andre ord lett designe farger som er spesialtilpasset kundens ønsker og behov.

Noe som også er verdt å nevne er at COLOR.ME bruker mikropigmenter. I praksis vil det si at vi som frisører ikke behøver å åpne håret like mye når vi farger håret ditt. Med andre ord: med mindre vi lysner håret, så vil håret ditt ha en høyere kvalitet etter en COLOR.ME behandling. Denne teknologien gir bedre holdbarhet, bedre glans og et mer ekte fargeuttrykk. På grunn av COLOR.ME sin filosofi om å utvikle alle frisører og colourister, brukes COLOR.ME derfor av de beste frisørene i verden.

Link kopiert!
Bestill time

Relaterte blogginnlegg

No items found.