Årets Frisørkonsern 2024

Dato
3/3/2024
Skrevet av
Studio Alf Frisører
Kategorier

Vi er stolte og ydmyke over å ha vunnet prisen for Årets Frisørkonsern 2024 på Beauty is Business, bransjens store "Oscar-udeling". Det var også enormt stas at gjengen fra Studio Alf Ski var nominert til Årets Bedrift 2024.

– Juryen bemerker at de er veldig imponert av alle kandidatene til denne prisen.  De nominerte har mange ansatte, og deres profesjonalitet betyr mye for bransjens synlighet og omdømme - regionalt og nasjonalt. Vinnerkonsernets identitet er knyttet til fokus på god fagkunnskap.  Bedriften er også bygget på kjærlighet til faget.
Tuftet på et solid fundament har hele konsernet i senere tid vært igjennom en stor omstilling, der mange grep er tatt for å bygge salonger med et godt fremtidsperspektiv.
Leder- og medarbeiderutvikling har vært høyt prioritert, og alle salonger i kjeden er renovert.  Det er grep som skaper fremdrift og utvikling, og ikke minst gode opplevelser for både kunder og medarbeidere.  Det viser at hardt arbeid gir resultater.

Å få denne bekreftelsen fra juryen er helt fantastisk! High five til råsterke bransjekolleger som var nominert sammen med oss, og takk for at dere pusher faget vårt sammen med oss. Takk til leverandørene våre som forstår våre behov og er med på denne reisen sammen med oss og dere fantastiske kunder som gir akkurat oss muligheten til å skape hverdagsmagi sammen. 🙏🏽

Link kopiert!
Bestill time

Relaterte blogginnlegg

No items found.