Vårens hårtrender: Nittitallet er tilbake

Våren er en tid for oppvåkning og forandring, også i moteverdenen. Vi har tatt tempen på vårens hårtrender, rett fra catwalken.

Hver sesong har Studio Alf gleden av å delta på Sassoon Academy Londons visninger av nye hårtrender. For vårsesongen 2018 er det spesielt nittitallet som er tilbake.

Lengre hår og kortere lugg

De seneste sesongene har det vært nokså korte, rett avklipte frisyrer som har dominert motebildet. Nå begynner det så smått å bli populært med lengde igjen, ifølge Studio Alfs kreative leder, Carl Iver Wang.

– Det er mer hår nå. Mye mer bevegelse enn tidligere, men likevel korte lugger.

Han peker på nittitallet som en klar referanse for sesongens hår. Mange kan kanskje kjenne igjen de korte panneluggene fra gamle filmer og serier, slik som den nylig gjenoppståtte klassikeren Twin Peaks.

Les mer:  Derfor burde du la profesjonelle ta seg av hårfargingen.

Kort lugg: La luggen være kort og livlig i vår. Bilde: Ann Marit Aamodt, Studio Alf Grensen

Få fram teksturen

Tekstur er et av de viktigste stikkordene i vår, både når det gjelder lugg og lengder.  Du kan altså legge rettetanga på hylla, og la hårets naturlige tekstur leve fritt. Lek deg gjerne med både krøller og bølger-  Ulike produkter vil også være til stor hjelp for å fremheve hårets tekstur. For eksempel er saltvansspray en sikker vinner hos mange i sommermånedene. Les mer om gode produkter for sommerhåret her.

Varme toner

Sommerlig: Finn frem de varme tonene i håret ditt.

På fargefronten er de varme toner som gjelder denne sesongen. Et godt tips som ikke er så drastisk, er å fremheve de varme tonene håret naturlig får om sommeren. La solens varme inspirere fargevalget ditt!

Bestill time i en av våre salonger for å finne vårformen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *