Valentines-gavene hun kommer til å elske

Blir du litt svett i panna av å tenke på hva du skal gi til kjæresten 14. februar? Ikke fortvil – frisør Ann Marit Aamodt har samlet sine topp fem yndlingsprodukter, som din kjære vil digge å pakke opp på onsdag.

Det er hyggelig å gjøre litt ekstra stas på din utkårede på Valentine’s Day, men ikke alle menn elsker å shoppe. Derfor har vi prøvd å gjøre det litt enklere for deg. Plukk med deg en eller flere av Aamodts favorittprodukter fra en av våre salonger, og bruk heller energien på å nyte 14. februar med den du er aller mest glad i.

1. Kérastase Bain Chromatique, sjampo for farget hår, 244,–

– Veldig mange kvinner har jo farget hår, og denne sjampoen bevarer fargen og sørger for at den holder lenger.

2. Kérastase Masque Chromatique, balsam og kur i ett, 394,–

– ­­­Jeg vil også anbefale denne kur og balsam i ett-løsningen fra samme serie som sjampoen. Hvis du lar den virke i ti minutter eller mer, fungerer den som en kur, og hvis du skyller den ut med én gang, fungerer den som en balsam. Balsamen/kuren er også fargebevarende og virker gjenoppbyggende på håret. Kjæresten din vil dessuten elske at produktet gir masse glans og næring. Med en kjempegod duft, og masse proteiner og fuktighet, er dette en gave kjæresten din kommer til å digge. Produktet fungerer også godt for dem som ikke har farget hår.

Plukk med deg en gave fra Studio Alf på vei hjem. Finn din nærmeste salong her.

3. Golden Smoothing Balm, stylingkrem fra O&M, 403,–

– Dette er en stylingkrem som gjør håret blankt. Den samler også håret, og er perfekt for å vekke liv i slitte tupper. Dette er et ordentlig luksusprodukt, som inneholder små gylne partikler som gir ekstra glans. Kremen fordeles ut i lengdene med fingrene i håndkletørt hår.

4. Volumizing Root Lift Spray fra O Way, 373,–

– Denne root lift-sprayen er perfekt å kombinere med stylingkremen. Du sprayer produktet direkte i hårbunnen for volum og tekstur.

Bestill frisørtime til 14. februar her.

5. Flip Turn Volumizing Finishing Spray, hårspray fra Joico, 303,–

– Alle jenter liker hårspray, så derfor avslutter jeg med denne. Sprayen fra Joico gir masse volum uten å bli som en «hjelm» på hodet. Den blir heller ikke våt når man sprayer, men legger seg fint med en gang. Flasken varer dessuten lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *