Slik ser Oslos mest trendy ut på håret!

Studio Alf var på plass under Oslo Runway for å fange opp de kuleste fashionistaene med det fineste håret. Her er våre favoritter.

Cara Zhu (t.v.) og Chloe Li. Zhu elsker å eksperimentere med farge og klipp. Forrige uke var håret rosa, mens den denne uka har blitt blondt. Li liker en mer naturlig look, og sørger for å beholde glansen ved å tilføre tilstrekkelig med fukt.

Theodor og Blaawang utenfor Bik Bok Runway Award. Vi digger den edgy looken deres.

Christina Lyng (t.v.) og Bettina Hansen. Venninnene, som sjekker ut Holzweiler under Oslo Runway, forteller at de vil at håret skal se naturlig og sunt ut – men det ligger mye arbeid bak. Bettina striper håret og klipper det jevnlig, mens Christina retter det ut hver dag.

Maya Vik (t.v.) og Maggie Alva med naturlige krøller og løst oppsatt hår.

Matheus er inspirert av minimalisme og går for et naturlig uttrykk. Ironisk nok er hans hårforbilde Jon Snow!

Hannah Hansen, Anna Skavlan og Jafar Haidar nevner også Jon Snow som en de lar seg inspirere av i hårveien. Det er ikke vanskelig å skjønne at Game of Thrones er i vinden! Jafar kårer Chirag Patel fra Karpe Diem til den i Norge med best hår.

Karoline Smådal (t.v.) og Silje Økland  går for en naturlig, men fresh hårlook. Smådal lar dagsformen inspirere hvordan hun styler håret.

– Jeg liker å være spontan.

Økland trekker fram viktigheten av balanse.

– Hvis jeg for eksempel har et søtt antrekk, kan jeg kompensere med å være mer «crazy» på håret, sier hun.

Peter Mikael Lan mener Frank Ocean har det beste hår-gamet i kjendisverdenen, selv om han rocker en litt annen hårstil selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *