Til minne om Alf Johan Fjeld 23.06 1950-25.01.2020

Det var med stor sorg vi i «Studio Alf familien» mottok budskapet om Alf Johans bortgang .
Alf Johan Fjeld var en utrolig inspirerende, inkluderende , kreativ og raus leder. Og det er nok en av grunnene til at han har mange ansatte som har jobbet for ham i mange år.
Selv om det er mange år siden han selv la saksa på hylla, har han vært tett på driften i firmaet helt frem til den dagen han døde.
Alf har i alle år delt av sin kunnskap til alle og satt sitt preg på frisørbransjen i Norge.
Han har utallige titler å vise til i NM, EM, VM og i2008 ble han invitert til Hollywood, der han til jubel fra en fullsatt sal ble overrakt den høythengende prisen ”Excellence in Salon Leadership”. Og i 2009 ble han tildelt den gjeveste frisørprisen man kan oppnå i Norge. Som juryen sa: – Årets Æresprisvinner er ”outstanding” – en helt spesiell person, både med og uten saks.

Du vil bli dypt savnet.

Velkommen til en god opplevelse!

I Studio Alf Frisører arbeides det til enhver tid for at du som kunde skal oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service i alle våre salonger. Vårt mål er å gi deg en unik tilpassing når det gjelder fargedesign og klipp, slik at du ivaretar den stil som passer deg og din livsstil. Vi vil bruke vår gode kunnskap, på ditt hår og hodebunn slik at du ved hjelp av våre råd, har et friskt og glansfullt hår, fra du forlater salongen og til du returnerer neste gang.

Våre frisører er til enhver tid oppdatert.
Vårt kreative team reiser rundt til verdens motemetropoler for å holde seg oppdaterte på hva som vil prege vårt motebilde, sesong for sesong.

Trygghet!
Vi er utrolig stolte av våre dyktige frisører, og har Norgesmestere i både Brud, Langt-hår og Makeup som til daglig jobber i våre salonger. Vi skal kunne se helheten og har også flere meget dyktige makeupartister hos oss. Så vi vet med sikkerhet at du er i de aller beste hender.

For oss er det viktig at du får en god opplevelse når du besøker en av våre salonger.

”Fashion changes, BUT style endures.”
Coco Chanel.

Alf Johan Fjeld
Som i Studio Alf Frisører.-

Bare 26 år gammel ble han invitert til New York for å demonstrere sine kunnskaper for bransjekollegaer fra hele verden:
– Det var en litt nervøs unggutt som entret scenen, smiler Alf Johan .
– Jeg var godt forberedt på hva jeg skulle gjøre i forhold til hårfrisyrer, men ikke på at det satt fem tusen frisører i salen!
Showet var en suksess, og det strømmet inn forespørsler fra alle verdenshjørner. Alf fikk oppdrag som konsulent og foredragsholder for kjente kosmetikkleverandører, og holdt store hårshow i Bangkok, Djakarta, Hong Kong, Singapore og USA på kryss og tvers med det anerkjente magasinet Sports Illustrated.
I løpet av de neste tyve årene vant han flere NM-, EM- og VM medaljer enn han i dag kan huske.

Han er tildelt heder og ærespriser fra alle verdenshjørner. Han har blitt mottatt av stjerner, regjeringsmedlemmer og kongelige. Og han har sittet i cockpit og klippet piloten på en Jumbojet i titusen meters høyde over Atlanterhavet. Mellom slagene skrev han boken ”Best Uten Saks”, som utkommer i stadig nye opplag. Samtidig utvidet han salongkjeden. Snart kunne du finne Studio Alf både i Oslo, Stavanger og Drammen. Flere skulle det bli. I dag teller Studio Alf hele 12 salonger over hele Sør-Norge. Hans siste store opptreden var for en fullsatt Sonja Henie-sal på Oslo Plaza i 2003. Kort etter la han bort saksen, etter mer enn tretti år med frisering.

– Jeg brenner fremdeles for faget, men andre oppgaver tar for mye av min tid, sier mannen som har påvirket norsk og internasjonalt frisørfag i en mannsalder. Sine kunnskaper har han delt raust både med ansatte og konkurrenter, noe bransjen har lagt merke til. I 2008 ble han invitert til Hollywood, der han til jubel fra en fullsatt sal ble overrakt den høythengende prisen ”Excellence in Salon Leadership”. Og i 2009 ble han tildelt den gjeveste frisørprisen man kan oppnå i Norge. Som juryen sa: – Årets Æresprisvinner er ”outstanding” – en helt spesiell person, både med og uten saks