Fletteinspirasjon til høstfesten!

At fletter fortsatt er hett er det ingen tvil om – og de fungerer like godt til hverdag som til fest. Vi har samlet de fineste Instagram-flettene  som inspirerer oss denne høsten.

Finn din indre bohem

En løs og ledig flette gir en bohemsk look. Start med å lage en enkel flette, for deretter å dra håret litt forsiktig ut av den. Det beste med denne frisyren er at det ikke gjør noe når fletten løsner – det er en del av det avslappede  uttrykket.

Visste du at vi fletter hår? Book en time her!

@studioalffrogner

@flette.fin

 

@studioalfgrensen

Kardashian-fletta

Stramme franske fletter er kanskje det aller hotteste nå, og ble fort en trend etter at frisyren ble sett på Kim Kardashian. Disse flettene fungerer like bra til hverdag, fest og trening, da de holder håret på plass og samtidig ser kule ut. Disse flettene krever litt teknikk, men ikke bekymre deg – øvelse gjør mester!

Kom innom oss, så kan vi lære deg hvordan du lager dem. Finn din nærmeste salong her.

@ninatrettoy

@studioalfski

 

 

 

 

@bitttersweeett

Naturlig!

Sett blomster i fletta for en naturlig og jordnær look. Finn blomster med en hard stilk og sett de inn i fletta. Eføy og andre klatreplanter er lange med bladverk langs stilken og egner seg godt som krans. Har du ikke tilgang til en blomsterhage? Det er lov å jukse med plastblomster.

@flette.fin

@annmaritaamodt

@studioalffrisorer

Oppsatt flette

Skal du på fest? Da er det fint å gå for en oppsatt versjon. Her er det mange varianter å velge mellom. Prøv en innbakt flette som går rundt hodet, eller gå for en tøffere, rufsete look ved å feste en enkel flette med spenner.

@hairbyfridapedersen

@idaoverby

@annmaritaamodt

Flettebrud

Skal du stå brud snart og lurer på hvilket oppsett du skal gå for? En flette holder seg fin gjennom hele dagen, og kan enkelt inkorporeres i et slør og kombineres med pynt som blomster eller perler.

Vi fikser hår og sminke på din store dag. Book time i god tid her!

@studioalffrisorer

Mer er mer!

Hvorfor ikke kjøre på med farger og glitter i fletta? Livet er for kort for kjedelig hår.

@studioalffrisorer

@fletteada

@hairbykathrine og @frktalrud

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *