hårpodden

Norge får sin første podkast om hår

Hårpodden gir deg alt du ikke visste om hodepryden. Lytt til første episode på iTunes nå.

Ann Marit Aamodt og Renate Forseth jobber begge hos Studio Alf Frisører, Norges mest prisvinnende frisørkjede. Nå vil de to dele sine beste triks og erfaringer med frisører og andre hårinteresserte sjeler. Et søk på «frisør» hos Gule Sider viser hele 11 035 bedrifter i Norge. De fleste av oss tar jevnlig vare på manken vår. Nordmenn går til frisøren omtrent hver sjette til åttende uke, ifølge programlederne. For som Aamodt sier: – Håret er jo kronen vi aldri tar av oss.

Snakker til både kunder og kollegaer

Podkasten er en nøye gjennomtenkt blanding av hårfine detaljer. Programlederne snakker både til frisører og til deg som vil lære mer – om hårprodukter, frisøryrket, hår i seg selv og nye trender. Gled deg til en jevn strøm av historier fra mange år i et av verdens eldste yrker – til sammen har damene hele 35 år i bransjen. Det er nemlig litt av hvert som foregår i salongene, og underholdningselementet er helt klart til stede i sendingene. Visste du for eksempel at frisør og lege var samme yrke en gang i tiden? Denne opplysningen har Renate fra en snakkesalig ortoped på Ullevål Universitetssykehus.

Aamodt og Forseth planlegger dessuten å invitere gjester: – Noen fra bransjen, og noen som ikke er frisører. I hver episode vil lytterne få tips om hårprodukter, og vi vil dele våre beste og verste hårøyeblikk. For podkastens målgruppe er jo nettopp «alle som er interessert i hår og/eller frisørfaget».

Derfor trenger vi en podkast om hår:

· Norge mangler rett og slett en podkast om hår.

· Nordmenn elsker å gå til frisøren.

· Du får innsideinformasjon om de siste hårtrendene.

· Produktene og triksene frisørene selv bruker.

· Du får et pusterom der du kan drømme deg bort i noen andres hverdag.

__________________________________________________________________

Du finner Hårpodden på:

Itunes: Podcast

Instagram: @studioalffrisører // @haarpodden

Facebook: https://www.facebook.com/studioalffrisorer/

Har du spørsmål? Ta kontakt på:

renate@studioalf.no // Tlf: 942 09 220

annmarit@studioalf.no // Tlf: 918 42 355