Studio Alf Frisør Stavanger – Straen Senteret

I Stavanger Sentrum, finner du Straen Senteret, som snart blir til fantastiske Herbarium.

Her har vi ligget i over 30 år, og bygget opp noen av byens aller beste frisører.

At våre frisører er attraktive, er ingen tilfeldighet. Det krever trening, vilje og pågangsmot for  bli blant de aller fremste. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg når fargen og klippen skal bestemmes. I vår frisør salong står faglig dyktighet aller høyest, sammen med god service.

Skal du farge håret, eller klippe deg, bør du vurdere et besøk i vår frisør salong.

Velkommen til Studio Alf  Stavanger!

SLÅ PÅ TRÅDEN

51 52 51 29

ÅPNINGSTIDER

Man-fredag 10-20
Lørdag 10-17

Prisliste Studio Alf Frisører Stavanger

”Fashion changes, BUT style endures.”
Coco Chanel.

Frisør Stavanger

I Studio Alf Frisør stavanger arbeides det til enhver tid for at du som kunde skal oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service i alle våre salonger.

Vårt mål er å gi deg en unik tilpassing når det gjelder fargedesign og klipp, slik at du ivaretar den stil som passer deg og din livsstil.
Vi vil bruke vår gode kunnskap, på ditt hår og hodebunn slik at du ved hjelp av våre råd, har et friskt og glansfullt hår, fra du forlater salongen og til du returnerer neste gang.

Våre frisører er til enhver tid oppdatert.
Vårt kreative team reiser rundt til verdens motemetropoler for å holde seg oppdaterte på hva som vil prege vårt motebilde, sesong for sesong.

Trygghet!
Vi er utrolig stolte av våre dyktige frisører, og har Norgesmestere i både Brud, Langt-hår og Makeup som til daglig jobber i våre salonger. Vi skal kunne se helheten og har også flere meget dyktige makeupartister hos oss. Så vi vet med sikkerhet at du er i de aller beste hender.

For oss er det viktig at du får en god opplevelse når du besøker vår frisør salong i Stavanger.

Norge får sin første podkast om hår