Endelig: Studio Alf i Kristiansand!

Fredag 2. mars åpner en eksklusiv Studio Alf-salong på staselige Markens i Kristiansand. Her er alt du trenger å vite om din nye favorittsalong.

Daglig leder Merethe Breland Marcussen hadde lenge drømt om å starte egen salong i hjembyen. Etter mange år i hovedstaden og Studio Alf i Bogstadveien, pekte veien hjemover for henne. Da ledelsen begynte å planlegge utvidelse på Sørlandet, var det bare én ting å gjøre for Merethe – hive seg på initiativet og brette opp ermene. Endelig er salongen åpningsklar:

– Vi åpner en eksklusiv salong i Kristiansand. Vi ønsker å formidle en spastemning i grønne og myke omgivelser. Du skal komme hit og føle at du har all verdens tid i en avslappende atmosfære. Vi har de nyeste og mildeste produktene på markedet, både innen styling og farge. Det er helt nødvendig for både oss og kundene.

Les mer: Slik får du sunnere vinterhår!

Det er tydelig at nyskaping og trender står høyt i akt hos den nye lederen, og hun er ikke i tvil om hva som går igjen hos kundene for tiden: Kalde blonde farger, jordfarger med mye glans og lugg i alle varianter er hot.

Klikk deg inn her for å bestille time! 

En sikker vinner: Kalde, blonde toner er populære, ifølge Merethe.

Hils på Studio Alf Kristiansand: Her er vinnerteamet  

Teamet i Kristiansand består av fire damer med massiv erfaring og lidenskap for faget – også når det gjelder herreklipp og skjegg.

Sjefen: Merethe Breland Marcussen har endelig fått oppfylt drømmen om å åpne salong i hjembyen.

  • Daglig leder Merethe elsker å jobbe tett på mennesker, og å jobbe med farge og form. Hun synes at det er spesielt gøy å jobbe med tekniske justeringer på herrene, og gjerne med skjegg.
  • Elaine har 20 år som frisør på ryggen, og nesten like lang erfaring med brudestyling. – Jeg elsker å jobbe med farger, og elsker å være kreativ og få nye utfordringer.
  • Lisbeth er salongens yngste, og har stor lidenskap for både dame- og herrefag. – Jeg elsker å gjøre små justeringer til et nydelig resultat, men også å gjøre drastiske forandringer som får hver enkelt til å føle seg som et nytt menneske.
  • Lene brenner for den kreative skaperprosessen, og gleder seg spesielt til å begynne i en salong som har et så eksklusivt preg.

Velkommen til oss i Markens gate 38!

Salongens hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *