Ekspert og globetrotter

Carl Iver Wang er en av de mest anerkjente profilene i norsk frisørbransje. Den 13.–15. april holder han og Studio Alf-kollega Ivar Andreas Høgset kurs for 450 frisører på Vestlia. 

 –Jeg og Ivar Andreas skal holde kurs på Vestlia sammen med andre konsulenter fra inn- og utland.  Kurset har lange ventelister, og i år har det 35-årsjubileum. Jeg har vært med i 12 av disse årene. På kurset underviser vi i både farging, klippeteknikk og oppsetninger. Min styrke er klipp og farge.

Wang jobbet tett med Alf Johan Fjeld, gründeren bak Studio Alf, i begynnelsen av karrieren. Fjeld så talentet til den unge lærlingen og tok ham tidlig med seg når han kurset andre frisører. Siden ble det stadig flere kurs. I dag er Carl Iver kreativ leder i Studio Alf.

Etterspurt kursholder

Helt siden oppstarten har frisørene i Studio Alf vært anerkjente kursholdere. Wang har gjort seg noen tanker om hvorfor kursene er så populære.

– Det er nok kanskje en blanding av å ha vært på rett sted til rett tid, og at vi har en god fagkunnskap og en scenesjarm som frisørene liker. Det er gjerne frisørene som er på kurs som spør etter ulike konsulenter. Vi er også flinke til å vise frem ting som faktisk kan brukes i salongen, på vanlige kunder.

Han henter inspirasjon til kursene fra kreative sjeler fra hele verden.

–Jeg blir veldig inspirert av å reise, og det blir gjerne ti til 14 reiser i året. I påsken skal jeg for eksempel til Columbia. I dette yrket blir man alltid inspirert av mange ulike faktorer. Så setter man sammen det man føler for selv. Det jeg skal vise på Vestlia er både inspirert av vårens trender fra moteuken i London og av folk jeg ser opp til. Både art teamet til Studio Alf, grossistene jeg jobber med og folk jeg følger på nettet inspirerer meg. Jeg følger for eksempel Mario Mesaric på Instagram. Han er fra Zagreb og er ordentlig inspirerende å følge med på.

Visste du at vi har åpnet ny salong i Kristiansand? Les mer her!

Hjertebarnet i Hegdehaugsveien

Til daglig leder Carl Iver Studio Alf i Hegdehaugsveien. Han er tydelig på hva han vil oppnå med salongen:

– Visjonen min er at alle skal føle seg velkomne, og det tror jeg vi klarer. Vi har alt fra kjendiser, til fotballspillere og folk i alle aldre som kommer innom salongen. Det viktigste er å få fram det beste i hver enkelt person.

Alltid beredt: I Hegdehaugsveien får du hjelp uansett hva du trenger.

Eksperter på alle fronter

– Vi har plukket eksperter på alle områder til denne salongen. Så samme hva du trenger, har vi en ekspert, innen alt fra makeup til skjegg. Vi jobber veldig mye med farge, og er den fremste Studio Alf-salongen på det feltet. Og så er vi gode på extensions. Teamet vårt består dessuten av seks personer, hvorav fire er gutter. Det er jo litt uvanlig.

Trenger du en ny look til våren? Book time hos Studio Alf Hegdehausveien her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *