Dette må du vite om brynsbehandling!

Visste du at ansiktet ditt får et slags visuelt løft når du lar en profesjonell fikse brynene dine?

Vår brynekspert, Lene Rud, har gått i lære hos «brynguruen» Fred Hamelten. Lene kan alt om farging og forming av bryn. – Mange tenker at behandling av bryn kun er for de som vil ha en drastisk forandring. Veldig ofte er det kun små justeringer som gir hele ansiktet et løft.

Vil du farge og forme øyebrynene? Ta kontakt med en av våre brynseksperter her.

 

Ingen er like, det skal ikke brynene våre være heller!

– Jeg gjør en grundig vurdering før vi setter i gang med brynene dine! Hos Studio Alf så bruker vi tid på å høre hva du selv tenker om brynene dine og hva du ønsker å få ut av justeringene. Noen av fordelene med å gå til en brynsekspert er at vi gir deg veiledning på hva slags farge og form som passer ditt ansikt. Hudtone, ansiktsform, hårfarge og nesens plassering er elementer brynsbehandlere ser på for å gi deg et resultat som ser mest mulig naturlig ut.

Har du aldri gjort en brynsbehandling før? Kom innom for en gratis konsultasjon! Nærmeste salong finner du her.

Finn brynene for deg! Alle ansikt er forskjellige, hvilken form og farge på øyenbrynene passer deg?

Lyst på fyldigere bryn? Vi hjelper deg!

Cara Delevinge tok verden med storm med sine store, mørke bryn. Siden da har velstelte, fyldige buer vært en av de største skjønnhetstrendene.

Brynsekspert hos Studio Alf, Lene, ser at trenden med store bryn fortsatt gjelder, selv om det først og fremst er din egen smak og dine ansiktstrekk som må avgjøre hvordan du vil at vi skal fikse brynene dine. Har du lyst på store bryn, men vært litt ivrig med pinsetten hjemme?  – Det er fort gjort å overnappe brynene når man selv står på badet og fikser, konstaterer Lene. Men vi kan hjelpe deg! Ved å farge de fine dunene vi har ved brynene vil brynene raskt se fyldigere ut og du trenger ikke vente de ni månedene det tar før nappede hår vokser helt ut igjen.

Bryn er vitenskap, la ekspertene hjelpe deg!

– Det finnes faktisk én enkel regel du kan følge for perfekte bryn. Bruk en brynsekspert! Alle ansikt er forskjellige og man må studere hvert fjes for å finne riktig form og farge. Det er ikke alltid like lett å velge form og farge med det varierende lyset over baderomsspeilet.

Å farge brynene er heller ingen lek. Det er ofte sterke kjemiske stoffer i brynsfargen, særlig i den man får kjøpt for hjemmebruk. Fargene vi bruker hos Studio Alf er mildere og mer skånsomme. – La noen andre ta seg av kjemien, sier brynseksperten.

Få et naturlig resultat. Brynsekspertene våre kan gjøre små justeringer som gir hele ansiktet et løft.

Ta brynsbehandlingen når du likevel er innom for en hårklipp.

Å fikse brynene er ikke et stort prosjekt. Forming av bryn tar rundt ti minutter – kombinert med farging tar det ikke lenger enn 20 minutter. – Når du allikevel er hos Studio Alf for å stusse, farge, stripe eller klippe håret, så kan vi raskt fikse brynene dine når vi venter på at hårfargen setter seg. Vi fikser også ofte bryn mens hårkuren godgjør seg!

Book en gratis brynskonsultasjon hos Studio Alf her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *