Dette er høstens hårtrender

Fra rufsete lugg til teksturerte frisyrer med mørke farger. Vi gir deg de nyeste hårtrendene, og deler inspirasjonen bak vår høstkolleksjon «Edge»

Kolleksjonen speiler de største hårtrendene i høst.

– Nå er det lov å skille seg ut,  sier Ann Marit Aamodt, som er en av våre mest erfarne frisører og stylister.

Hun har ledet arbeidet bak kolleksjonen.

– Vi er et helt team som har samlet inspirasjon fra alt av trender innen mote og design. Fellesnevnerne vi har funnet er harde kanter, rufsete lugger og teksturerte looks. Resultatet ble kolleksjonen «Edge».

Vi går inn i mørkere tider, og det gjør seg synlig også i håret.
«Høstens hemmeligheter» oppsummerer godt stylingen i bildene. Høsten er mørk, men også full av farger. Mørke toner med farger som skinner igjennom, er helt i tiden nå, forteller Aamodt.

Finn din nærmeste Studio Alf-salong her!

 

Rufsete lugg

Tøff lugg: Vi ønsker korte, teksturerte lugger velkommen tilbake i motebildet.

– Lugg passer alle, så lenge man finner riktig variant. En litt røffere og kortere lugg som denne, løfter hele frisyren din og gir deg et «edgy» uttrykk, sier frisøren.

Vil du finne luggen som passer deg? Få en konsultasjon før klippen! Ledig time finner du her.

Lengde og farge til herrene

Litt mer lengde: Vi beveger oss bort fra frisyrene som er «skrelt» på sidene og bak.

Blant gutta har det lenge vært populært med «skin fades» – altså at man går fra helt barbert i nakken og sidene til gradvis mer lengde på resten av håret. Den graderte effekten tar vi med videre, men håret skal være litt lengre i nakken og på sidene enn før.

– Vi ser også at stadig flere menn farger av håret. Det er først og fremst naturlige fargetoner som er populært, men for de litt mer vågale er grått en hårfarge som stadig oftere blir sett på unge, trendy  menn, sier Aamodt.

Har du lyst til å løfte frisyren din med en fresh farge? Bestill time hos oss her

 

Klassiker med en tvist

Lobb, lobb: Gi den klassiske frisyren en kul tvist i høst.

Lob, den lange boben, har vi sett mye av i tidligere sesonger, men nå kommer den i en ny variant.

– Vi har  laget vår egen vri på den klassiske frisyren, og  har stylet en røffere og mer rufsete versjon. Med fargeinnspill i det ellers mørke håret, får vi frem en subtil men original look, forteller Aamodt om den siste looken.

 

Trendtips fra Ann Marit Aamodt: Vil du være trendy uten drastiske forandringer? Eksperimenter med tilbehør i håret. Glitter, tynne kjettinger og hårsmykker kan være med å gi frisyren din et mer  spennende uttrykk.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *