Disse triksene vil redde håret ditt i sommer 

Håret er dessverre ikke like glad i sommeren som du og jeg. Her er tipsene som sørger for at håret holder seg sunt og fint på og etter ferien. 

Bruk saltvannsspray- ikke saltvann

Bading i saltvann og sommer går hånd i hånd. Ja, vi elsker beach-looken! Men visste du at salt sliter på håret? Der er derfor vi har saltvannsspray, produktet som ikke inneholder salt, men som gir deg beach-looken uten slitasje. Vi i Studio Alf anbefaler «Soy Renewal Beach Spray» fra Healthy Sexy Hair. Den inneholder i tillegg arganolje som pleier skadet hår.

Solfaktor til håret

Håret, i likhet med huden, tar skade av for mye sol. Bruk en hårspray med UV-beskyttelse for å unngå slitasje og misfarging i sola. Husk å beskytte hodebunnen også. Blir du lett brent, eller har tynt hår, så kan det være lurt å smøre litt solkrem i skillen eller bruke en hatt  eller et annet hodeplagg når sola er sterkest.

Plukk med deg O-ways «Colour protection hair bath» fra din nærmeste Studio Alf-salong.

Finn din nærmeste Studio Alf-salong her!

Kur, kur, kur!

Hvis håret ditt kunne snakke, ville det ropt «Jeg er tørst!»! I sommermånedene trenger håret ditt ekstra fuktighet. Kom innom oss for en fuktighetsgivende behandling med langvarig effekt. Oppretthold effekten med en kur som kan brukes hjemme.
Kjenner du deg igjen? Book en behandling hos oss her.

Flette forever

En flette holder håret perfekt på plass enten du spiller volleyball, står på et surfebrett eller danser sommernatten gjennom. Trenger du inspirasjon? Sjekk ut vår Instagram-konto for fletteinspirasjon. Vi heter Studioalffrisorer på instagram.

Ekstra pleie: Følger du tipsene våre, vil håret ditt nyte ferien like mye som du gjør.

Ny start etter ferien

Hvis du likevel bestemmer deg for å ta ferie fra hårpleien, er det ingen grunn til panikk. Kom innom en av våre salonger etter ferien, så gir vi håret en ny start med klipp og en dyptgående kur. 

Klar for å starte med blanke ark etter ferien? Book time her

Ingen strandferie i år? Her er  3 raske tips til «beachlook uten beach» til deg:

  1. Kom innom en av våre salonger og legg noen lyse striper. Det gir deg en naturlig solbleket look.
  2. Bruk en saltvannsspray i håret, for å få den rette teksturen og volumet.
  3. Bruk en rundbørste når du føner håret for naturlige bølger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *